Agricultors al sevei d’agricultors

Serveis agrícoles

A Nouca som agricultors del cultiu de fruita dolça i de nous. Gràcies a la nostra experiència i els nostres coneixements, des de fa quatre anys també ens dediquem a la prestació de serveis agrícoles. Comptem amb la maquinària més innovadora, un equip jove, compromès, eficaç i orientat a l’excel·lència que en conjunt, ofereix una aposta de valor única: tractem les plantacions i explotacions com a propies i per això, oferim el millor servei.

Assessorament

Nouca ofereix assessorament complet o consultes puntuals; també l’opció de formar part del nostre grup de productors i poder comptar amb l’assessorament dels nostres equips tècnics: un especialitzat en el cultiu ecològic i l’altre especialitzat en el cultiu convencional.

Manteniment de finques

Comptem amb equips de maquinària per oferir un servei integral de manteniment, atenent a totes les tasques necessàries per la conservació i la cura de les seves finques.

Pulverització

Realitzem el control de plagues, fongs i males herbes oferint un servei basat en l’agricultura de precisió. Tenim en compte tots els paràmetres tècnics per optimitzar cadascuna de les aplicacions (temperatura, humitat, vent i altres). Amb el nostre coneixement busquem estalviar fins al 30% del producte químic i acreditem cada aplicació mitjançant targetes hidrosensibles. En el cas del cultiu ecològic, realitzem les mateixes aplicacions amb els productes corresponents.

Recol.lecció

Sabem que la recol.lecció és el punt clau de la producció i que pot marcar la diferència del preu final del producte. Per aquest motiu cuidem els temps de recol.lecció i treballem cada dia durant la campanya. Disposem d’un potent vibrador lateral que ens permet entrar en els marcs estrets de plantació. Equipats amb raspalls davanters per evitar trepitjar producte que ja està a terra. Disposem d’una bufadora i dues escombradores, una de dimensió petita i una de dimensió gran per les diferents explotacions, permetent així una òptima recol.lecció en cada marc de plantació.

Post recol.lecció

Les nostres instal.lacions tenen certificat de manipulació de producte ecològic.
El servei de Postrecol.lecció inclou la Neteja, Assecatge i Calibratge. A més a més disposem d’una línia mòbil de neteja de nous, la única en tota la península amb components d’última tecnologia aconseguint un acabat perfecte.

Comercialització

Comercialitzem la producció de nous i fruits secs ecològics. També si els nostres clients desitgen, comprem la seva producció sempre que compleixi amb les garanties i qualitats que exigeix el nostre departament comercial.