Serveis

Producció

De la nostra terra a la taula, la nostra raó de ser

En Nouca elaborem nous de proximitat produïdes en els nostres propis camps.

L’esforç i la passió del nostre equip cap a la terra, afavoreix el benestar les plantacions, reflectándose en la qualitat i el sabor de les nostres nous.

El tracte artesanal en el procés de la post-collita, netejant i assecant les nous de forma natural, sense cap tipus d’afegit químic, fa que les nostres nous conservin les seves, tan apreciades, qualitats i propietats tan beneficioses per al nostre organisme.

Per tant, en Nouca des 2016 posseïm el certificat CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica).

El convidem a gaudir de les nostres distingides nous.

Recolecció

Agricultors al servei d'agricultors

En Nouca proporcionem solucions des de la fase de recollida de fruita seca (ametlles, nous, avellanes) fins a la comercialització final.

Oferim un servei de recollida integral, posant de la nostra part, el millor equip de persones i maquinària d’última tecnologia.

Li donem la tranquil·litat de saber que el seu producte serà recollit amb eficàcia i rapidesa, garantint el millor tracte als seus plantacions i instal·lacions.

Contacti amb nosaltres per programar una visita al seu camp sense cap compromís.

És una màquina especial per a recol·lecció de fruits secs.
Es caracteritza per el seu encoixinat a la pinça, automatització al tancar-se i per la modificació d’angle de subjecció. Motiu pel qual garanteix un resultat inigualable en danys a la planta, sent nul.

 

Disposem d’una escombradora manejable i versàtil, fet que ens permet intervenir en la majoria de plantacions i marcs de plantació.

Comercialització

El nostre gran avantatge, som productors

Per a nosaltres, la comercialització és tan important com la producció.

El nostre equip, intervé en aquest procés, cuidant fins l’últim detall, basant-se en una selecció manual de les nous.

La nostra guia de selecció es basa en apartar durant el procediment aquelles nous que puguin patir qualsevol tipus de carència, ja sigui a causa de plagues durant la fase de producció o mancances del mateix producte.

Un cop seleccionades, les nostres nous són emmagatzemades en caixes de fusta de noguer, conservant el seu estat pur i sabor fins a la seva envasat final.

Els nostres envasos es realitzen a petició del client, des de malles de mig quilogram a sacs de deu quilograms, remarcant en tots els casos, la proximitat i qualitat.

Contacta amb nosaltres