El fruit de les nostres arrels

Sobre nosaltres

Nouca és el fruit de les nostres arrels. De la passió pel cultiu i la feina a l’entorn rural neix el desig d’oferir un producte deliciós, ecològic i de proximitat. A través de la cura i el respecte per la terra liderem un projecte que pretén donar el seu propi fruit.

Treballem perquè una nou sigui més que un producte i perquè les relacions siguin més que interaccions.

Ens mou el constant aprenentatge sobre la natura i el que volem és compartir allò que recollim: que la nostra feina sigui el fruit d’allò en què creiem.

La nostra història

Nouca neix de l’esperit emprenedor d’un jove amb l’ajuda i experiència del seu avi.

Filosofia

Posar a l’abast de tothom un producte sa i de qualitat que transmeti la passió per la vida que nosaltres sentim a través del respecte, la responsabilitat i la cooperació. Totes elles, paraules lligades al nostre sistema productiu.

Projecte de Responsabilitat Social Coorporativa

Compromís social

Compromís social

Apostem per un projecte de responsabilitat en col·laboració amb l’Associació Acudam de Mollerussa. Una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública que es va crear l’any 1975 per iniciativa de mares, pares i familiars de persones amb discapacitat. La seva missió és acompanyar projectes de vida de persones que, encara en l’actualitat, no troben el natural suport i la normalitat necessària en la societat. Des de Nouca, comptem amb l’associació per etiquetar els nostres productes i estem treballant en futures sinergies per col·laborar en la seva tasca social.

Compromís amb l'entorn

Estem compromesos amb la nostra reducció de la petjada de carboni, sensibilitzats amb els reptes davant del canvi climàtic i per això ens dediquem a la producció ecològica i estem treballant en el canvi del nostre procés de manufacturació per aconseguir treballar amb energies renovables en la mesura possible.

Compromís amb l'entorn